Persluchtdrogers

Morehouse bouwt twee types persluchtdrogers: persluchtdrogers met thermische massa, die koude bufferen in een opslagtank met een water/glycol-mengsel en persluchtdrogers met directe expansie.

Onze persluchtdrogers koelen de perslucht af om uit die perslucht de waterdamp te condenseren. Een cycloonafscheider voert vervolgens het condensaat af en voorkomt zo vochtproblemen in leidingen en in de persluchttoepassing.

Wij bieden een breed gamma toestellen die - wat capaciteit betreft - aansluiten bij de machines van de marktleiders in compressorenbouw. Indien gewenst stemmen wij onze persluchtdrogers af op uw specifieke vereisten. Wij passen ze aan wanneer ze zich in een hoge omgevingstemperatuur of buiten bevinden; ze watergekoeld moeten zijn; ze een 60 Hz uitvoering moeten hebben; u ze wil afstemmen op het kleur van uw woning;...

Onze toestellen zijn bewust voorzien van een eenvoudig bedieningspaneel en zijn uitsluitend opgebouwd uit componenten van fabrikanten met goede naam. Deze strategische keuze en het uitgekiende concept garanderen u hoge betrouwbaarheid en kwaliteit.